Fizetési és szállítási feltételek

Szállítási módok:

postai levélként                       Postai ajánlott levél formájában  maximum 0,5 kg -ig :

A csomagot a Magyar posta szállítja a megadott címre ajánlott levél formájában. Magyarország területén 1-2 munkanapon belül kiszállításra kerül. A személyesen át nem vett csomagot még 10 napig a megadott postán felveheti. Ezt a szállítási módot a banki előre utalással vagy bankkártyás fizetéssel tudja választani. Munkanapokon 12 óráig beérkezett befizetéseket aznap teljesítjük.

szállítás díja : 600ft-800Ft ig terjedhet a csomag súlyától függően

 

 

                                                                           MPL Magyar posta futárszolgálata

MPL-Magyar Posta futárszolgálat

A magyar posta futárszolgálata házhoz kézbesíti Önnek a megrendelt terméket. A kiszállítás munkanapokon 8-17 óra között történik , kérjük olyan címet adjon meg , ahol át tudja venni a csomagot.

Lehetőség van munkahelyi címet is megadni, ebben az estben mindenképpen jelezze számunkra a cég pontos nevét is illetve , ha van recepció stb.

Kézbesítési idő 2 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.
A Magyar posta futárszolgálata ha az első kézbesítés sikertelen akkor a következő munkanapon újra megkísérli a kézbesítést.Amennyiben a második kézbesítés is  sikertelen, úgy  még 10 napig a megadott postán átvehető a csomag.

Ezt a szolgáltatást utánvétes és banki előre utalásos fizetési mód estén is választhatja.
A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

szállítási díj utánvét estén : 1000Ft /csomag 

szállítási díj banki előre utalásnál : 800Ft / csomag

             Posta Pont szállítási mód estén választhat postán maradó vagy a  125 MOL töltőállomás és  csomagautomaták közül

Posta PontEzen szállítási mód segítségével Ön Magyar Posta 2500 fiókjába (Postán maradó) vagy a 125  MOL töltőállomás egyikére  kérheti a csomagját. Figyelem : csomagautomatákba csak banki előre utalással tudunk szállítani.

A csomag átvételéről a posta sms vagy email formájában értesíti Önt . A küldeményt 10 napig veheti át a kiválasztott Posta Ponton!

Posta pont választó itt
Kézbesítési idő 2 munkanap , ha ettől eltérően más munkanapra kéri a küldeményt, kérjük a megjegyzés rovatba tüntesse fel.  Ezt a szállítási módot a banki előre utalással vagy utánvétes fizetési móddal is tudja választani. Munkanapokon 12 óráig beérkezett befizetéseket tudjuk feladni a adott munkanapon.

A MPL nyomkövetési rendszerében láthatja, hogy hol van a csomagja. A kiszállítás részleteiről a Magyar posta email vagy sms formájában tájékoztatja.

Posta Pont szállítás díj : 800Ft / csomag

Webox szállítás

Webox szállítás

 

 

Hamarosan !

 

 

 

 

 

Személyes átvétel ingyenes 

Átvevőpont

Átvevőpont

Személyesen átveheti csomagját ,átvevő pontunkon szállítási költség nélkül .  Kizárólag az előre online megrendelt csomagot lehet átvenni az üzletben.  A webáruházunkba leadott rendelés követően 2 munkanapon belül szállítjuk az átvevőpontra a csomagot. A kiszállítás pontos részleteiről még külön emial formájában tájékoztatjuk. A csomag már tartalmazza a számlát , ezért blokkot a boltban már nem adnak. Kérjük névre szólóan kérje a termékeket az eladótól ! Köszönjük !

                   Átvevőpont címe:                                       
                   Bioszféra Bioboltban
                   Szentendre , Attila u. 23/A
                    nyitva: H-P: 9-18 ig, Sz: 9-13 óráig

 

 

       Fizetési módok:

Utánvét           Utánvétes fizetési mód az árú átvételekor készpénzben vagy bankkártyával

 Utánvétes fizetés estén, Ön csomag átvételekor a Postai futárnak  készpénzben fizeti ki a számla ellenértékét.

 Posta Pontra is kérhet utánvétes küldeményt, így a megadott Postán vagy Mol kúton tudja kiegyenlíteni a       küldemény ellenértékét. Nagyobb postákon és MOL töltőállomásokon lehetséges a bankkártyás fizetési mód is.

Figyelem :csomagautomatákba csak banki előre utalást tudunk elfogadni.

 

 

Banki átutalás                                          Közvetlen banki előre átutalás:

Banki előre utálás estén , Ön kényelmesen a bármely bankfiókból vagy a saját internetes bankjából tudja a megrendelt termék és a szállítási költséget értékét cégünk számlájára átutalni. Az banki utalás estén Ön előre fizeti ki a számla ellenértékét!

Kérjük a ne felejtse el a közlemény rovatba a megrendelés számát beírni, illetve ha nem a saját számlájáról utal akkor a megrendelő nevét is! Köszönjük!

                                              Banki előre utalás cégünk számlaszámara:
                                             számlavezető neve: Éden Virágesszencia ec
                                             számlavezető bank: K&H bank
                                             számlaszám: 10403112-50526784-68861008
                                             Munkanapokon 12 óráig beérkezett befizetéseket aznap teljesítjük.
                                           

                                                

                                                                           Paypal és bankkártyás fizetési mód:

Paypal  és Bankkártyás fizetés Ezen fizetési mód esetén a PayPal rendszerébe irányítjuk át a vásárlót. Ott használhatja bankkártyáját vagy már meglévő PayPal felhasználóját a számla kiegyenlítésére. A bankkártya adatokat minden esetben a PayPal oldalán kell megadnia, így azok semmilyen körülmények között nem jutnak el a kereskedőhöz. Elfogadott bankkártyák: Visa (egyes Electron kártyák is), EC/MC dombornyomott kártyák.

 A Paypal fizetési mód banki előre utalásnak számít, így a postaköltség alacsonyabb, mint az utánvétes megrendelés estén.

Ingyenes kiszállítás 16.000Ft feletti vásárlás estén tudunk biztosítani! Kérjük ne feledje el az ingyenes szállítás estén a rendelés leadásakor megadni nekünk  a fizetési és szállítási módot! Köszönjük!

Szállítási határidő : 2-5 munkanap

 

 

 

 

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?