Bach virágesszeniák

Bach virágterápia Elsősegély csepp

 

Elsősegély csepp-Bach virágesszencia keverék

Elsősegély csepp- Bach virágesszencia keverék (Assistance) -20ml

Az elsősegély cseppet 5 virágesszenciából állították össze. Elsősorban akut helyzetekre, amikor gyors segítségre van szükség.

– Fizikai traumák, balesetek, műtétek és azt követő felépülés elősegítésre, fejfájás, akut hasi görcsök és fájdalmak kezelésér. Külsőleg borogatás formájában csípések és sebek kezelésére. Allergiás rohamoknál.

-Lelki traumák ,ijedtség, rossz hírek, stressz, félelem, veszekedések által okozott traumák enyhítésre.

-megelőzésként, vizsgadrukk, előadás, félelem fogorvostól vagy repüléstől

Összetétele: Napvirág, Cseresznyeszilva, Iszalag, Nebáncsvirág, Ernyős madártej forrásvíz és brandy ( 27% alkoholt tartalmaz )

Az Elsősegély csepp összetételét maga Edward Bach válogatta össze, hogy hatékony és gyors segítséget adhasson vészhelyzetek idején.

Szedési javaslat:

Akut vagy súlyos esetben: akár 15 percenkét 4 cseppet közvetlen a nyelv alá csepegtetni vagy egy pohár vízbe 4 -6 cseppet feloldani, majd lassan elkortyolni.

Borogatás formájába vagy krémekbe : tegyünk egy tálba tiszta vizet majd cseppentsünk bele 7-10 cseppet a keverékből, majd egy tiszta pamut ruhát itassunk át a vele. Ezután helyezzük a nedves ruhát a fájó testrészre vagy a csípésre. natur vagy bio krémbe 7-10 cseppet keverjünk el, majd ezzel krémezzük be a bőrt.

Megelőzéshez: napi 4×4 cseppet közvetlen a nyelv alá vagy egy kevés vízbe feloldva 4-6 cseppet lassan elkortyolgatva.

No comments yet.

Vélemény, hozzászólás?